Contact

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Onderwerp

Uw bericht

Geweldloze Communicatie Gouda
Harmke Kroeze
Bleulandweg 274
2803 HL Gouda
Tel. 06-38334436

Email: htkroeze@gmail.com

Route
Ik geef de lessen in mijn eigen  huis. Mijn woning ligt op de 7de verdieping (lift aanwezig). De flat ligt vlak bij het Groene Hart Ziekenhuis, locatie Bleuland. Ruime en gratis parkeergelegenheid onderaan de flat.

Met de auto:  (u kunt de aanwijzingen:”ziekenhuis” volgen)
Vanaf de A12: afslag Gouda, aan het einde van de afslag stoplichten rechtsaf richting Gouda. Daarna bij de 2e stoplichten linksaf (richting station, burgemeester Jamessingel). 1e stoplichten links: Dreef. De scherpe bocht naar rechts volgen, meteen na de bushalte aan uw linkerhand de oprit nemen naar de flat.
Komt u vanaf centrum Gouda, dan is de flat de 2e vanaf het ziekenhuis.

Met het openbaar vervoer:
De praktijk ligt op loopafstand van station Gouda, ca. 8-10 minuten. Neem de uitgang: “Bloemendaalzijde”. Steek de straat rechtover, tussen de flats door en dan meteen linksaf. U loopt langs zorgcentrum Ronssehof en slaat daarna rechtsaf. Aan het einde van de weg komt u op de Bleulandweg. U ziet het ziekenhuis aan uw rechterhand en gaat zelf dan naar links. De praktijk ligt aan dezelfde kant van de weg als het ziekenhuis. Het is de 2e flat.

Er stoppen 3 bussen bij de flat: bus 177, 186 en 187. Halte: Bleulandweg. Daarna ca. 30 meter teruglopen en de oprit naar de flat opgaan. Maar het is waarschijnlijk sneller vanaf het station te lopen.